Leerzaam leuk en zinvol basisonderwijs

Groen Educatief ontwikkelt lesmethodes voor kinderen van twee tot en met 12 jaar. Onder de merken Palet educatie en Groen educatief maken wij lesmethodes: rekenen en taal (peuters, kleuters), lezen en schrijven (groep 3), Engels, levensbeschouwing, (groep 1 – 8), geschiedenis (5 – 8) en muziek (groep 4 – 8). Rekenen, taal, Engels, lezen en schrijven zijn geschikt voor elk openbaar basisonderwijs en de andere methodes zijn gericht op het christelijk basisonderwijs. Daarnaast bevatten de lesmethodes zowel fysiek als digitaal lesmateriaal. Tot slot maken wij naast de methodes voor het reguliere onderwijs ook lesmaterialen voor remedial teaching.
welkom2

Waarmee kunnen we je helpen?

Lesmethode kiezen

Wij helpen je graag verder met een weloverwogen keuze te maken voor een lesmethode die het best bij jouw school past.

Methode uitproberen

Wil je een van onze methodes uitproberen? Dat kan!
Vraag hier gratis en vrijblijvend een zichtzending of demo aan.

Aanvullend materiaal

Aanvullend materiaal nodig? Via deze weg kunt u een formulier invullen om daarna toegang te krijgen tot de aanvullende downloads.

Over Royal Jongbloed education

Royal Jongbloed education is een ontwikkelaar van lesmethoden voor kinderen van twee tot en met twaalf jaar. We maken methoden vanuit onze christelijke levensovertuiging, maar op een manier die veel scholen die niet christelijk zijn ook waardevol vinden.

Blijf op de hoogte

Heb je hulp nodig?

Heb je een vraag of hulp nodig bij het werken met onze methodes? We zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.