Taalmethodes

Op deze pagina kunt u de keuze maken uit de 3 verschillende taalmethodes die aangeboden worden door Groen Educatief. Door op de knoppen bij de methodes te klikken komt u op de betreffende methode pagina.

taalactiefheader-1
Voor groep 4 tm 8

Taal Actief

Taal actief staat voor kwaliteit. Taal actief helpt om het optimale uit kinderen te halen. Goed resultaat is belangrijk. De beste taalexperts en bekende kinderboekenschrijvers werkten aan deze editie mee. Daarnaast zijn tientallen testscholen betrokken geweest bij de ontwikkeling van ‘Taal actief’, waardoor de methode optimaal aansluit bij de praktijk.

OM_TaalOceaan_schets_v5_zonder.indd
Voor groep 3

TaalOceaan

TaalOceaan is een moderne methode voor aanvankelijk lezen en
taal voor groep 3 van de christelijke school. TaalOceaan is tot stand gekomen met medewerking van Driestar educatief en KOC Visie. Uiteraard sluit de methode naadloos aan op Taal actief – versie voor de christelijke school, onze taalmethode voor groep 4 tot 8.

SpelletjesBas
Groep 1 en 2

Bas in de Klas

Met Bas in de klas lanceert Palet Educatie een nieuw platform voor Bas in 2020 waarin 4 nieuwe digitale producten een plaats hebben gekregen. De reeds vertrouwde content van Doe meer met Bas, Baswereld, Bas gaat digitaal en Bas telt mee is opgenomen in dit platform. daarnaast worden er ook regelmatig nieuwe spellen en thema’s toegevoegd.