Vernieuwende digitale lesmethodes

Bij Palet educatie maken we vernieuwende digitale lesmethodes waarbij de ontwikkeling van de leerling ons uitgangspunt is. Onze lesmethodes zijn erop gericht om hen nieuwsgierig te maken en zelf te laten ontdekken. De digitale leermiddelen worden indien het verrijkend is, gecombineerd met folio. We streven ernaar dat leerkrachten het beste uit iedere leerling kunnen halen. Leerlingen hebben recht om op de juiste manier gestimuleerd te worden zodat het beste in hen naar boven komt.

Palet educatie maakt lesmethodes voor het basisonderwijs, de voorschoolse opvang, voor thuis en in de toekomst ook voor het voortgezet onderwijs.

De methode My name is Tom is een moderne methode voor het leren van Engels en biedt vanaf 2014 een volledig doorgaande leerlijn van Engels voor de basisschool van groep 1 t/m 8. My name is Tom wordt nu volledig herzien en vernieuwd! De methode heeft een flexibele instap, waardoor je op elk moment kunt beginnen met het geven van Engels: zo kun je starten in groep 1, maar bijvoorbeeld ook in groep 5 of groep 7. My name is Tom bestaat nu uit: My name is Tom voor de onderbouw en Tom’s adventures voor de bovenbouw.

Bas in de klas is een compleet programma voorbereidend rekenen en taal, met lessen gericht op alle ontwikkelingsgebieden van peuters en kleuters. De lessen zijn onderverdeeld in 9 thema’s en bestaat uit drie verschillende niveaus. Alles is onder één digitaal portaal te vinden, en wordt aangevuld met leuke prentenboeken en natuurlijk de handpop Bas. Bas in de klas is er in vier verschillende licenties. Het programma is erkend door het NJI als een goed onderbouwde interventie.

Bekijk hieronder welke Bas in de klas-licenties er zijn en haal Bas vandaag bij jou in de klas!