Nieuw

Wat is Bas in de klas?

Met Bas in de klas lanceert Palet Educatie een nieuw platform voor Bas in 2020 waarin 4 nieuwe digitale producten een plaats hebben gekregen. De reeds vertrouwde content van Doe meer met Bas, Baswereld, Bas gaat digitaal en Bas telt mee is opgenomen in dit platform en daarnaast worden er ook regelmatig nieuwe spellen en thema’s toegevoegd. De thuisversie bevat alleen taal en rekenspelletjes zoals die eerder al beschikbaar waren voor Bas gaat digitaal en Bas telt mee.

/ thuis

Taal & reken spelletjes voor thuisgebruik

/ school compleet

Binnenkort verkrijgbaar

/ peuter

Binnenkort verkrijgbaar

/ school extra

Binnenkort verkrijgbaar

i.v.m het coronavirus alvast beschikbaar

VOOR THUIS

Bas in de klas is een methode geschikt voor het primaire onderwijs, peuterspeelzalen en voor thuisgebruikers.

Voor de leeftijd 4 tot 7 jaar.

BAS IN DE KLAS

Bas in de klas is er ook voor thuis. Nu de kinderen thuis zijn hoeven ze niet stil te zitten. Met Bas in de klas voor thuis heeft u toegang tot allerlei leuke en leerzame spelletjes voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. De spelletjes zijn voor het (voorbereidend) reken- en taalonderwijs en zijn eerder bekende van Bas gaat digi-taal en Bas telt mee.

Spelenderwijs leren met de inspirerende taal- en rekenspelletjes van Bas in de klas is onwijs leuk!

TAAL

REKENEN

Alles over

Taal

Het onderdeel taal is ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van vier tot zeven jaar. Het programma richt zich voornamelijk op de stimulering van de taalontwikkeling in de fase van de beginnende geletterdheid.
Het taalaanbod in Bas in de klas is boeiend, relevant en concreet. Het is in eerste instantie gericht op het hier-en-nu en gaat uit van spelsituaties. Voor oudere kinderen is een zekere abstractie aangebracht. In de gele, rode en blauwe doos wordt bij de meeste oefeningen de passieve taalontwikkeling (onder andere de woordenschat) gestimuleerd. Het programma is ook interactief, met name wat betreft het element ‘betekenisvol leren’. Dat wil zeggen dat het programma aanspraak maakt op de intrinsieke motivatie van kinderen en dat er rekening gehouden is met de natuurlijke leefsituatie van kinderen.

Alles over

Rekenen

Het onderdeel rekenen is ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar. Het programma richt zich op de stimulering van het getalbegrip van het jonge kind.
Het programma is opgebouwd rond een kast met vier laden: de gele, de rode, de blauwe en de groene la. Iedere kleur staat voor het stimuleren van een andere vaardigheid. Meten, de tijd, basisvaardigheden tellen, omgaan met hoeveelheden, meetkunde en verhoudingen. Er zijn ook allerlei doe- en luisterspelletjes waarbij tellen aan de orde komt.

Vol leuke spelletjes en oefeningen met Bas in de hoofdrol.

Hulp of een vraag?

Contact

Algemene vragen

Hebt u vragen over uw bestelling, neem dan contact op met de klantenservice van Royal Jongbloed. Dat kan via het nummer (088) 326 33 40.

Technische vragen?

Heeft u een vraag of problemen met de omgeving, dan kunt u een mail sturen via het contactformulier of bellen naar de helpdesk op telefoonummer (088) 326 33 62. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 13:00 tot 17:00 uur.

[contact-form-7 id=”15″]